Надзвичайні події по Кіровоградській області з 12 по 13 листопада

Листопад 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

12 листопада у м. Мала Виска внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення виникла пожежа 1 кв. м покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників врятовано господарчу будівлю.
У м. Кіровограді у р. Інгул виявлено загиблого чоловіка, паспортні дані якого встановлюються. Тіло загиблого вилучене з водойми водолазами аварійно-рятувальної служби оперативного реагування. Обставини загибелі та причина смерті також встановлюються.
У м. Кіровограді підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на повітряну лінію електропередач.
У м. Світловодську працівники державної пожежно-рятувальної частини №17 надали допомогу власнику по відкриванню дверей його квартири.
У м. Олександрія рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №11 допомогли правоохоронцям запобігти суїциду 82-річної місцевої жительки – за допомогою драбини-штурмівки зняли її з зовнішньої сторони балкону другого поверху.
13 листопада у м. Олександрія через коротке замикання електромережі виникла пожежа 2 кв. м покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння.
В смт Побузьке Голованівського району рятувальники допомогли чоловікові відкрити двері гаража, у якому його дружина намагалась скоїти суїцид.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool