Наближається 2012 рік

Грудень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

В дитячо-юнацькому клубі відділу сім’ї та молоді «Гірник» проведено новорічний ранок для дітей-інвалідів.

Вихованці студії хореографічного мистецтва «Аеліта» під керівництвом художнього керівника Ткаченко Олександри показали новорічну хореографічно-музичну виставу «Новорічна казка». Всі бажаючі діти прийняли участь у конкурсі кращих новорічних костюмів, грали в різноманітні ігри, відгадували загадки на новорічну тематику. Вихованці клубу та запрошені на свято діти-інваліди весело та цікаво провели час. Всі діти –інваліди отримали подарунки від секретаря «Ротарі клубу» міста Кіровограда Січкар Жанни.
Також відбувся новорічний ранок для молодших вихованців СХМ «Аеліта». Маленькі вихованці клубу водили хороводи біля новорічної ялинки, грали в рухливі веселі ігри та приймали участь у конкурсах.
Всі маленькі вихованці клубу отримали солодощі від відділу сім’ї та молоді.

В ДЮК «Зоряний» пройшов новорічний ранок для вихованців гуртків англійської мови та рукоділля. Розважальна новорічна програма, конкурс на  кращий новорічний костюм, рухливі ігри надали можливість вихованцям гуртків провести цікаво і весело час. Напри кінець свята вони отримали солодощі від відділу сім'ї та молоді.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool