На вимогу місцевої влади Кропивницького Укрзалізниця відміняє курсування пасажирських поїздів через місто

Травень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 2245 | Коментарі: 0

Через численні наполегливі звернення органів місцевої влади Кропивницького у зв’язку зі спорудженням транспортного шляхопроводу на період з 30 травня по 15 червня 2019 року вносяться тимчасові зміни до розкладу та маршруту курсування деяких пасажирських поїздів на дільниці Знам¢янка – Помічна.

Зокрема, зміненим маршрутом і розкладом курсуватимуть такі поїзди: № 120/119 Запоріжжя – Львів, № 053/054 Дніпро – Одеса, № 007/008 Харків – Одеса, № 790/789 Київ – Кременчук, № 091/092 Одеса – Костянтинівка, № 59/60 Харків – Одеса. Пасажири, які до 6 травня включно оформили проїзні документи на зазначені поїзди, у разі відмови від поїздки до відправлення поїзда можуть повернути проїзні документи у квиткових касах.

Зокрема, у зазначений період поїзд № 120/119 Запоріжжя – Львів не буде слідувати через станції Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнка, Помічна, Первомайськ-на-Бузі, Врадіївка, Любашівка, Балта, Слобідка, Кодима, Крижопіль, Вапнярка, Ярошенка (слідуватиме маршрутом через станції ім. Т.Шевченка – Миронівка – Фастів – Козятин).

Поїзд № 120/119 Львів – Запоріжжя не буде слідувати через станції Ярошенка, Вапнярка, Крижопіль, Кодима, Слобідка, Балта, Любашівка, Врадіївка, Первомайськ-на-Бузі, Помічна, Новоукраїнка, Плетений Ташлик, Кропивницький (слідуватиме маршрутом через станції Козятин – Фастів – Миронівку – ім. Т.Шевченка).

Поїзд № 53/54 Дніпро – Одеса не буде слідувати через станції Кропивницький, Новоукраїнка (слідуватиме маршрутом через станції ім. Т.Шевченка – Новомиргород – Помічна).

Поїзд № 54/53 Одеса – Дніпро не буде слідувати через станції Новоукраїнка, Кропивницький (слідуватиме маршрутом через станції Помічна – Новомиргород – ім. Т.Шевченка). При цьому буде курсувати зміненим розкладом від станції Помічна до станції Дніпро. Орієнтовний час запізнення по прибуттю на станцію Дніпро 2 години 50 хвилин, на станцію Кривий Ріг 2 години 22 хвилини.

Поїзд № 7/8 Харків – Одеса не буде слідувати через станцію Кропивницький (слідуватиме маршрутом через станції ім. Т.Шевченка – Новомиргород – Помічна).

Поїзд № 8/7 Одеса – Харків не буде слідувати через станцію Кропивницький (слідуватиме маршрутом через станції Помічна – Новомиргород – ім. Т.Шевченка). При цьому поїзд буде курсувати зміненим розкладом від станції Помічна до станції Харків-Пасажирський. Орієнтовний час запізнення на станцію Харків-Пасажирський 3 години 39 хвилин.

Поїзд № 790/789 Київ – Кропивницький курсуватиме в сполученні Київ – Кременчук та Кременчук – Київ через станцію Знам´янка.

Поїзд № 092/091 Костянтинівка – Одеса – Костянтинівка курсуватиме від Костянтинівки до Верхівцева діючим розкладом і маршрутом, далі зміненим маршрутом та розкладом через П´ятихатки, Кривий Ріг, Тимкове, Миколаїв, Колосівка (замість Знам´янка, Кропивницький, Помічна).

Поїзд № 59/60 Харків – Одеса – Харків до Знам´янки діючим розкладом і маршрутом, далі зміненим маршрутом та розкладом на дільниці Знам´янка – Помічна, через станцію Ім. Т. Шевченка.

Укрзалізниця закликає пасажирів, які до 6 травня включно оформили проїзні документи на зазначені поїзди, перевірити свої квитки. У разі відмови від поїздки до відправлення поїзда ці пасажири можуть повернути проїзні документи «з вини залізниці» у квиткових касах.

У випадку відмови від поїздки на станції переривання поїздки запропонованим видом транспорту повернення коштів здійснюється за непрослідувану відстань (відповідно до пункту 19.19 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, далі Правила).

З діючим розкладом руху поїздів можна ознайомитись на офіційному сайті АТ «Укрзалізниця» uz.gov.ua та сайті з оформлення квитків booking.uz.gov.ua.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool