На території Новомиргородського лісництва відбулось відпрацювання

Серпень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

До завершення періоду, небезпечного для лісових насаджень високою ймовірністю виникнення пожеж, рятувальники разом із працівниками лісових господарств та Нацполіції здійснюють рейди лісами, лісопарковими і парковими зонами Кіровоградської області.

Сьогодні, 9 серпня, таке відпрацювання відбулось на території Новомиргородського лісництва Олександрівського лісгоспу.

Прагнення людини відпочити на лоні природи – цілком зрозуміле, проте часто «цар природи» поводиться настільки безвідповідально, що наносить непоправну шкоду навколишньому середовищу.

Щоб виросло доросле дерево, необхідно десяток років, а випалити велику ділянку лісу можна за годину. Саме для того, щоб нагадати громадянам їхній обов’язок берегти зелені зони планети, учасники рейду здійснили обхід популярних місць відпочинку у цьому лісі. Під час рейду порушників правил пожежної безпеки виявлено не було, але профілактичні бесіди були проведено з усіма відпочивальниками.

Крім того, рятувальники роздавали інформативні листівки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool