На станції Одеса-Порт водій вантажівки спричинив ДТП

Січень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

19 січня 2017 року о 22:20 на станції Одеса-Порт сталося зіткнення маневрового тепловозу локомотивного депо ст. Одеса-Сортувальна з вантажним автомобілем DAF.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась на технологічному проїзді «Митний» під час виконання маневрових робіт з перестановки 11 порожніх вагонів. В момент події тепловоз рухався на швидкості 5 км/год при справно працюючій сигналізації.

Тим часом, водій вантажівки проігнорував вимоги дорожніх знаків та заборонне показання сигналу світлофорів і виїхав на переїзд, попередньо не впевнившись у відсутності рухомого складу на колії. Таким чином, причиною ДТП стало порушення водієм вантажівки п.20.2 Правил дорожнього руху України щодо проїзду через залізничний переїзд.
Наразі травмованих в ході пригоди немає. Затримки поїздів допущено не було.

Інформація, поширена в ЗМІ, щодо стану алкогольного сп’яніння працівника залізничного переїду або його помилки, що спричинило дану пригоду, є недостовірною.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool