На складних ділянках доріг Кіровоградщини продовжують надавати допомогу водіям

Лютий 02, 2019 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області здійснили 12 виїздів для надання допомоги водіям автотранспортних засобів на складних ділянках доріг. 

Загалом рятувальники відбуксирували 1 автомобіль швидкої медичної допомоги, 1 мікроавтобус, пошкоджений внаслідок ДТП, 2 легкових та 9 вантажних автомобілів. 

Найбільше випадків потрапляння транспорту на складні ділянки доріг зафіксовано у м. Кропивницький та Кропивницькому районі (4 автомобілі), м. Світловодськ (вантажівка та швидка допомога), м. Олександрія (2 вантажівки). Також для надання допомоги на дорогах залучались рятувальники Благовіщенського, Долинського, Вільшанського, Новоархангельського та Новомиргородського районів.

На складних ділянках доріг Кіровоградщини, продовжують надавати допомогу водіям

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool