На примусове видворення у пункті тимчасового перебування чекатиме іноземець з Кіровоградщини

Травень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

У Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства поміщено громадянина Республіки Узбекистан, якого після процедури ідентифікації буде примусово видворено на батьківщину.

Туди його доставили працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області та Головного управління Національної поліції.

У 2018 році 35-річного іноземця працівники підрозділу міграційної служби притягали до адміністративної відповідальності та було прийнято рішення про примусове повернення. Рішення чоловік не виконав, а проживав незаконно у Добровеличківському районі на Кіровоградщині він з 2013 року у своєї співмешканки.

У рамках профілактичних заходів "Мігрант" неврегульованого мігранта було виявлено повторно. Оскільки іноземець втратив свій паспорт, суд задовольнив позов міграційників та помістив його до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою документування його консульською установою та подальшої реалізації рішення суду про примусове видворення.

Загалом, за понад 2 місяці проведення операції "Мігрант" на Кіровоградщині до ПТПІ поміщено 2 іноземців та ще 3 громадян інших держав примусово видворено до країн походження.

УДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool