На Одеській залізниці вперше за часів незалежності заохочують громадських інспекторів

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Робота громадських інспекторів на Одеській залізниці дозволяє здійснювати постійну профілактику порушень безпеки руху, сприяє зміцненню трудової, виробничої дисципліни та узагальненню передових форм та методів їх роботи.

З радянських часів громадські інспектори, проявляючи ініціативу в роботі та небайдужість до професії залізничника, допомагають у попередженні можливих наслідків дестабілізації руху поїздів. Громадські інспектори, працюючи пліч-о-пліч з працівниками апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту залізниці під їх безпосереднім наглядом забезпечують всебічний контроль за безпекою руху пасажирських та вантажних поїздів.
За словами головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна у кожному з господарств Одеської залізниці (перевезень, локомотивному, колійному, вагонному, пасажирському, електропостачання, комерційної роботи та маркетингу, сигналізації та зв’язку, приміських пасажирських перевезень) працюють громадські інспектори, які регулярно відзначаються своєю активною участю у питаннях забезпечення безпеки руху поїздів або виконання маневрової роботи.
За ініціативою керівництва Одеської залізниці з метою мотивації до подальшої активної роботи здійснюється моральне та матеріальне заохочення при підведенні підсумків роботи громадських інспекторів. Вперше за часів незалежності України у першому півріччі 2013 року 160 працівників залізниці були заохочені грошовими винагородами. До першого жовтня поточного року буде заохочено ще майже два десятки громадських інспекторів.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool