На Одеській залізниці покращують санітарно-технічний стан вокзальних комплексів

Грудень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Напередодні масових зимових перевезень пасажирів питання якості обслуговування є першочерговим завданням залізничників

Беручи до уваги, що подорож пасажира залізницею починається з вокзального комплексу з 24 листопада поточного року Укрзалізницею оголошено «Місячник покращення та приведення вокзальних комплексів до належного санітарно - технічного стану».
На Одеській залізниці вже розроблені графіки генеральних прибирань вокзальних приміщень та прилеглих територій. Відповідно до вимог санітарних правил, технологічних процесів роботи вокзалів забезпечено регулярне проведення вологих прибирань санвузлів, місць загального користування, службових та виробничих приміщень.
Здійснюються раптові перевірки вокзальних комплексів залізниці щодо дотримання температурного режиму, належного санітарного стану, комфортного перебування пасажирів, наявності питної води, безкоштовних туалетів тощо.
Керівним складом вокзалів забезпечено особистий прийом пасажирів, встановлено постійний контроль за своєчасним розглядом скарг та пропозицій.
Для забезпечення стабільної роботи, за участю відповідних фахівців залізниці, проводиться комісійне обстеження касового та термінального обладнання, ліній зв’язку, інформаційних електронних табло, гучномовного зв’язку, систем відеоспостереження. Крім того, повторно перевіряється стан покрівель, ущільнення вхідних дверей, якість роботи систем вентиляції та водо- та теплопостачання, стан освітлення платформ та приміщень вокзалу.
З урахуванням місцевих умов, зважаючи на наближення масових пасажирських перевезень у період новорічних та різдвяних свят, на вокзалах залізниці оновлюється візуальна інформація для пасажирів та тексти оголошень по гучномовному зв’язку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool