На Одеській залізниці підведено підсумки місячника

Липень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці проведено Місячник з економного використання електроенергії та дизельного палива на тягу поїздів.

Актуальність проведення такого заходу полягає у покращенні результативності роботи структурних підрозділів Одеської залізниці, визначення наявних резервів скорочення витрат паливно-енергетичних ресурсів та розповсюдження передового досвіду кращих локомотивних бригад.
Зокрема спеціалістами депо Одеса-Сортувальна було визначено втрати від неграфікових зупинок по станціям, від попереджень з обмеженням швидкості 25-40 км/год, від слідування з віддаленням на дільниці Колосівка – Одеса-Сортувальна.
Керівникам локомотивних депо вдалося зменшити на 8 одиниць кількість маневрових локомотивів по станціям в залежності від кількості перероблених вагонів, а саме по станціям, які обслуговують локомотивні депо Одеса-Сортувальна та Миколаїв. По локомотивному депо Помічна було виконано заміну тепловозу, що працював по станції Вознесенськ у маневровому та вивізному русі на дільниці Вознесенськ – Людмилівка, на електровоз. По іншим депо було визначено, що наявна кількість тепловозів відповідає оптимальній кількості.
У межах місячника для машиністів локомотивів було проведено школи передового досвіду. Натомість було проведено загалом понад 20 шкіл для 77 машиністів. За результатами подальшого паливовикористання цих машиністів можна зробити висновок про належну ефективність даного заходу. Так 83% машиністів за підсумками шкіл покращили свої результати. У ході Місячника також були проведені додаткові технічні заняття. Загалом було проведено 45 додаткових занять по раціональному використанню ПЕР на тягу поїздів, в яких були задіяні 268 локомотивників.
Також в усіх локомотивних та моторвагонних депо була проведена робота з оновлення режимних карт ведення поїздів на дільницях обслуговування. На відповідному рівні цю роботу виконали в локомотивному депо Одеса-Сортувальна, досвід якого необхідно використати усім депо залізниці.
З метою продовження вишукування резервів підвищення результативності роботи структурних підрозділів Одеської залізниці, керівництвом залізниці було прийнято рішення продовжити проведення Місячника з економного використання електроенергії та дизельного палива на тягу поїздів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool