На Кіровоградській митниці за минулий рік оформили більше 11 тисяч експортних декларацій

Січень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1425 | Коментарі: 0

За 2014 рік Кіровоградською митницею оформлено 16324 митних декларацій, з них експортних – 11668, а імпортних – 4655, транзит – 1.
Слід зазначити, що митна декларація є головним документом, на підставі якого здійснюється декларування товарів та транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України. Може бути у паперовому або електронному вигляді.

Цей документ містить точні дані про мету переміщення товарів та відомості про них, їх відправника й одержувача, спосіб і умови переміщення вантажів, а також нараховані митні та інші обов'язкові платежі. В одній митній декларації може бути задекларовано не більше 99 товарів.
Разом з декларацією подаються рахунок та у разі потреби декларація митної вартості. Дата та час подання декларації фіксується митним органом шляхом її реєстрації, у тому числі з використанням інформаційних технологій. http://lapplebi.com/news/1326-recenziya-na-anime-policiya-buduschego-3-monstr.html
Митна декларація приймається для оформлення, якщо вона відповідає встановленій формі, містить всі необхідні відомості, підписана особою, яка її подала, та до неї додані відповідні документи. З цього моменту декларація набуває статусу документа, що засвідчує факти, які мають юридичне значення, а особа декларування несе відповідальність за заявлені в ній відомості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool