На Кіровоградщині з’ясовують обставини шахрайства

Липень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

75-річна жителька сусіднього району видурила у мешканки Знам’янщини більше 300 гривень

 За цим фактом проводиться розслідування.
14 липня до дільничного інспектора звернулася голова сільської ради та повідомила, що місцева жителька запідозрила незнайому їй особу у шахрайстві. До населеного пункту виїхала слідчо-оперативна група.
- Попередньо було встановлено, що на території села перебували дві невідомі жінки. Одна з них запропонувала 64-річній місцевій мешканці «поворожити». Погодившись на пропозицію незнайомки, потерпіла позбулася грошей у сумі 330 гривень, - розповів начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт чи обмеження волі на строк до трьох років.
Грошові кошти правоохоронці вилучили.
За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool