На Кіровоградщині знову виявили незаконний посів коноплі

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

На присадибній ділянці 35-річного жителя Новоукраїнки правоохоронці виявили 267 кущів нарковмісних рослин. Крім того, у домоволодінні чоловік зберігав подрібнену коноплю та предмет, схожий на револьвер.

12 липня у рамках операції «Мак» дільничний інспектор міліції під час подворового обходу виявив на території саду та городу жителя районного центру посів коноплі.
- На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели санкціонований обшук домоволодіння і вилучили нарковмісні рослини в насадженнях кукурудзи та біля господарських приміщень, - повідомив керівник Новоукраїнського РВ УМВС в області Костянтин Левченко. - Крім того, було виявлено саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів, близько 10 гр сухої коноплі та предмет, схожий на револьвер типу «Наган» без відповідних документів на право зберігання.
Вилучене направлено до НДЕКЦ УМВС України в області для проведення відповідних експертиз.
Господар домоволодіння пояснив, що коноплю вирощував для особистого вжитку, а револьвер знайшов перекопуючи город та вирішив залишити у своєму користуванні як раритет.
Дії зловмисника кваліфіковано за ознаками правопорушень, передбачених за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
Також власнику домоволодіння загрожує відповідальність за зберігання наркотичних засобів відповідно до ч. 1 ст. 309 КК України. Раніше чоловік був судимий за вчинення розбійного нападу. Слідство триває.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool