На Кіровоградщині знизилось виробництво харчових продуктів, напоїв та випуск промислової продукції

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

За підсумками січня–березня 2015р. індекс промислової продукції в області становив 79,1%, у переробній промисловості – 75,9%, добувній промисловості і розробленні кар'єрів – 83,8%, постачанні і розподіленні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 89,9%.

У виробництві харчових продуктів, напоїв випуск промислової продукції порівняно з січнем–березнем 2014р. зменшився на 29,7%, у т.ч. у виробництві олії та тваринних жирів – на 36%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 20,1%, м’яса та м’ясних продуктів – на 10,8%, інших харчових продуктів – на 7,3%. Водночас у виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості обсяги продукції збільшилися на 28,7%, молочних продуктів – на 6,8%.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool