На Кіровоградщині зловмисник вибивши двері до оселі пограбував жінку похилого віку

Березень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 1433 | Коментарі: 0

Чоловік проник до будинку потерпілої, завдав їй тілесних ушкоджень та незаконно заволодів грошима і мобільним телефоном. За скоєне особі загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

Пригода сталася у місті Знам'янка. Громадянин вирішив пограбувати жінку похилого віку, яка мешкає тривалий час одна.

Вдень зловмисник прийшов до її оселі та, вибивши двері, зайшов до приміщення будинку. Господиню незваний гість ударив і штовхнув на підлогу, потім почав шукати у кімнаті цінні речі та готівку. Знайшовши 1000 гривень і мобільний телефон, із викраденим утік із місця події. 

«Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грабіжником виявився раніше неодноразово судимий 27-річний житель іншого міста, який приїхав у гості до своїх родичів», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.
Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєні злочину. За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

За матеріалами Знам’янського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool