На Кіровоградщині злодії протягом двох місяців обкрадали гаражі та комори односельчан

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

Під час скоєння злочинів двоє місцевих жителів, один з яких лише днями досягнув повнолітнього віку, зламували замки на дверях господарських приміщень, вивозили чуже майно на автомобілі, а згодом продавали. За кілька таких «спроб» особи змогли спричинити потерпілим збитки на суму більше 10 тисяч гривен.

 Повідомлення про скоєні майнові злочини від мешканців одного з населених пунктів Олександрійського району почали надходити до районного відділення поліції на початку лютого.

Громадяни, які скаржилися на крадіїв, зазначали, що в усіх випадках злодії «працювали» вночі. Серед майна, яке зникло, були інструменти, комплекти літної гуми, електроінструменти, дизельне пальне та бензин в каністрах, інше цінне майно. Під час опитування громадян поліцейські з’ясували, що селяни жодного разу не бачили на території сторонніх осіб. У селі, де всі один одного знають, завжди примічають нові транспортні засоби, намагаються звертати увагу на незнайомців, чужинців не було.

 Враховуючи усі обставини, поліцейські зосередилися на відпрацюванні території села та сусідніх населених пунктів. Така копітка робота справді зайняла деякий час, однак зусилля поліцейських не були марними.
 

У поле зору копів невдовзі потрапили двоє друзів. Як виявилося, непрацюючі зловмисники мешкали з родичами, а крадіжками у односельців «заробляли» собі гроші на відпочинок та розваги.

Нині доведено їх причетність до 3 крадіжок. Однак працівники поліції не виключають, що ця кількість може бути більшою майже у половину.

По даних фактах розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії злодіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool