На Кіровоградщині затримано жінку-вбивцю

Лютий 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про смерть 75-річної місцевої жительки. Для з’ясування усіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Під час огляду на тілі потерпілої було виявлено тілесні ушкодження. Згодом, результати розтину засвідчили, що саме вони і стали причиною смерті жінки.
У результаті проведення слідчих дій працівники міліції встановили, що того вечора родичка пенсіонерки затіяла з нею сварку, а потім побила жінку. Невдовзі внаслідок отриманих тілесних ушкоджень пенсіонерка померла на місці події.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального Кодексу України, - повідомив начальник Ульяновського РВ Сергій Дерев’янко. - Зловмисницю затримано, їй оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

За матеріалами Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool