На Кіровоградщині затримано особу, яка підозрюється у шпигунстві на користь держави-агресора

Березень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Управлінням Служби безпеки України в Кіровоградській області затримано громадянку України, яка під час захоплення та утримання окупантами території села Кашперо-Миколаївка Миколаївської області налагодила з ними тісний особистий контакт.

У ході слідства встановлено, що зрадниця за винагороду у вигляді грошових коштів, цигарок, алкоголю та продуктів харчування надавала представникам збройних сил країни-агресора відомості щодо місць дислокації підрозділів ЗС України, учасників АТО/ООС, патріотично налаштованих активістів з числа мешканців сіл Миколаївської та Кіровоградської областей, які могли б організувати рух опору збройній агресії рф, чим поставила під загрозу їх життя та свободу.

Слідчим відділом Управління зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 111 КК України (державна зрада) та затримано в порядку ст. 208 КПК України. 

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool