На Кіровоградщині затримали злодія, коли він випалював викрадений кабель

Червень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Здобутий незаконним шляхом метал зловмисник планував здати до пункту прийому металобрухту. За вчинене чоловіку загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

У травні до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа здійснила крадіжку близько 80 метрів кабелю, завдавши збитків майже на тисячу гривень.

«Поліцейські у рамках проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу зловмисника. Ним виявився 47-річний місцевий житель, який вже неодноразово був судимий за крадіжки. Злодія застали «на гарячому» – під час випалювання ним міді з краденого дроту», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Попередньо дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців, чи до 3 років позбавлення волі.

Крім того, встановлено, що минулого року зловмисник також викрав 30 метрів кабелю з багатоповерхового будинку.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool