На Кіровоградщині затримали двох жителів області за підозрою у вбивстві

Лютий 15, 2016 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Ними виявилися мешканці Маловисківського району, 19 та 22 років. За попередніми даними, зловмисники задушили 75-річного пенсіонера, який відмовився віддати їм власні заощадження. За вчинене особам загрожує до 15 років ув’язнення.

10 лютого до відділу поліції надійшло повідомлення від працівника підприємства зв’язку. Чоловік розповів, що в одному з сіл у будинку виявив померлого господаря.

Прибувши на місце події, правоохоронці провели огляд домоволодіння та вилучили одяг потерпілого. За результатами судово-медичної експертизи стало відомо, що причиною смерті чоловіка є механічна асфіксія внаслідок здавлення шиї.

Працівники поліції встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє жителів району. Чоловіки прийшли до пенсіонера та почали вимагати віддати гроші. Коли почули відмову, завдали господарю кілька ударів, а потім взагалі позбавили свою жертву життя. Здобиччю напарників стали трохи більше ста гривень.

Зловмисників правоохоронці розшукали та затримали у домоволодінні іншого жителя села, де вони розпивали алкоголь. Особам оголошено підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За такі дії їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool