На Кіровоградщині затримали чоловіка при спробі дачі хабара поліцейським

Грудень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

За 1 тисячу доларів США чоловік намагався домовитися з поліцейськими, щоб вони відпустили вантажівку з лісом, на який відсутні будь-які документи. Затримали його співробітники Управління захисту економіки в Кіровоградській області та прокуратури області.

В рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконної заготівлі та реалізації деревини оперативники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції та слідчі обласної поліції проводили процесуальні заходи.

Поліцейські зупинили автомобіль, завантажений деревиною, який виїхав з території товариства, що проходить по справі та направлявся до м. Фастів, де знаходиться пилорама. Щоб поліцейські не здійснювали перевірку документів та вантажу, а також "закрили очі" на факт правопорушення, один із фігурантів запропонував оперативникам УЗЕ в Кіровоградській області 1 тисячу доларів США хабара.

Про дану подію було повідомлено керівництво підрозділу, працівників прокуратури Кіровоградської області та територіального відділу внутрішньої безпеки.

В подальшому працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ під процесуальним керівництвом слідчих прокуратури Кіровоградської області за сприянням працівників відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ НПУ затримали 46-річного хабародавця.

Прокуратура Кіровоградської області вже відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool