На Кіровоградщині затримали чоловіка при спробі дачі хабара поліцейським

Грудень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

За 1 тисячу доларів США чоловік намагався домовитися з поліцейськими, щоб вони відпустили вантажівку з лісом, на який відсутні будь-які документи. Затримали його співробітники Управління захисту економіки в Кіровоградській області та прокуратури області.

В рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконної заготівлі та реалізації деревини оперативники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції та слідчі обласної поліції проводили процесуальні заходи.

Поліцейські зупинили автомобіль, завантажений деревиною, який виїхав з території товариства, що проходить по справі та направлявся до м. Фастів, де знаходиться пилорама. Щоб поліцейські не здійснювали перевірку документів та вантажу, а також "закрили очі" на факт правопорушення, один із фігурантів запропонував оперативникам УЗЕ в Кіровоградській області 1 тисячу доларів США хабара.

Про дану подію було повідомлено керівництво підрозділу, працівників прокуратури Кіровоградської області та територіального відділу внутрішньої безпеки.

В подальшому працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ під процесуальним керівництвом слідчих прокуратури Кіровоградської області за сприянням працівників відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ НПУ затримали 46-річного хабародавця.

Прокуратура Кіровоградської області вже відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool