На Кіровоградщині закривають на ремонт міст у селі Куколівка

Вересень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

14 вересня 2021 року з 11.00 міст через річку Кам’янка у селі Куколівка буде закрито на ремонт (дорога М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 52+692).

Об’їзна дорога влаштована поруч з основним проїздом, тож для водіїв не буде дискомфортним такий об’їзд і не вплине на час перебування в дорозі, оскільки не буде перепробігу.

Збудований міст був ще у 60-х роках минулого століття і жодного разу за час своєї експлуатації ґрунтовно не ремонтувався. У 2016 році під час ремонту дороги М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине було відновлення тільки покриття проїзної частини. Тепер буде виконаний комплекс робіт, що зміцнить та осучаснить його.

Ремонт триватиме впродовж всієї осені з переходом на наступний рік, оскільки проект передбачає повне розбирання конструкції, заміну балок та опор.

Відновлення проїзду заплановано на квітень 2022 року. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool