На Кіровоградщині загасили 4 займання різного характеру

Лютий 27, 2020 | Новини | Переглядів: 3161 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 4 пожежі.

Так, 26 лютого о 08:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Шевченка с. Низове Новоархангельського району.

Там зайнялось 77 м2 покрівлі покинутого житлового будинку та 30 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Бійці 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ та місцевої пожежної команди с. Надлак о 08:45 ліквідували займання.

Об 11:00 сталась пожежа 5,5 м2 димоходу системи опалення та тумби у приватному одноповерховому житловому будинку у с. Глодоси Новоукраїнського району. Рятувальники 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка о 12:22 локалізували та о 13:03 ліквідували пожежу.

О 15:10 стало відомо про займання 0,5 м2 електричного розподільчого щита на сходовій клітині 3-го поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Козацька м. Олександрія, яку ліквідували о 15:20 вогнеборці 2-го ДПРЗ.

Також незначне займання рослинності – 300 м2 на відкритій території поблизу с. Веснянка Добровеличківського району здолали вогнеборці 16-ї ДПРЧ м. Помічна та місцевої пожежної команди с. Піщаний Брід о 17:33.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool