На Кіровоградщині загасили 4 пожежі у житловому секторі

Квітень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 2245 | Коментарі: 0

1 квітня о 12:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Набережній в м. Олександрівка Устинівського району.

Після прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 12 м2 покрівлі господарчої споруди та 300 кг соломи на території приватного домоволодіння.

О 13:21 пожежу було локалізовано та о 13:46 – ліквідовано. На гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка та місцева пожежна команда с. Олександрівка.

О 14:58 стало відомо про загоряння на вул. Голочанській смт Голованівськ. Там загорілось 15 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ о 15:24 пожежу було локалізовано та о 15:27 – ліквідовано.
О 15:15 загорілися 9 м2 дровника та 9 м3 дров на території приватного домоволодіння на вул. Млиновій с. Косівка Олександрійського району. Бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії о 16:18 локалізували займання та о 16:50 – ліквідували. До гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 19:54 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння 12 м2 дерев’яної альтанки біля житлового будинку на вул. Дунайській, що в обласному центрі. О 20:08 пожежу було локалізовано та о 20:17 – ліквідовано. Гасили пожежу 6 чоловік особового складу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини займань встановлюються.

Кіровоградщина, пожежа, пожеж, гасіння пожеж, фотоифнорм,украина, кропивницький новини

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool