На Кіровоградщині за підміну трудових відносин підприємство може сплатити більше шести мільйонів гривень

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

У ході інспекційного відвідування одного з підприємств Світловодська встановлено порушення щодо допущення працівників до роботи, в тому числі і до робіт підвищеної небезпеки без укладення трудового договору. 

Так, інспектор праці встановила факт заміни трудових відносин цивільно – правовими відносно 57 осіб. Серед них – працівники, що займаються складанням автомобільних причепів, слюсар – зварювальник, швачка, токар, електромонтер та інші.

Під час розгляду матеріалів за результатами відвідування, начальник Управління Держпраці в області Сергій Подорожний прийняв рішення про накладення штрафної санкції, передбаченої ч.2 абз.2. ст.265 КЗпП України (фактичного допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту), оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві, та виплати заробітної плати (винагороди) без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків) у розмірі 6 мільйонів 330 тисяч гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool