На Кіровоградщині за минулу добу виникло п’ять пожеж

Січень 20, 2023 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині за минулу добу виникло п’ять пожеж


Так, 19 січня об 11:30 виникла пожежа у приватному житловому будинку на вул. Козацька в м. Олександрія. Сталося займання покрівлі будинку площею 1 м2, яке загасили вогнеборці 11-ї пожежно-рятувальної частини об 11:47.

Того ж дня у м. Світловодську Олександрійського району на вул. Дмитра Яворницького виникла пожежа 20 м2 сухої трави та очерету на відкритій території, яку оперативно ліквідували бійці 17-ї пожежно-рятувальної частини.

О 20:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному секторі по провулку 1-й Артилерійський в обласному центрі. На час прибуття рятувальників горіло 3,5 м2 домашніх речей у флігелі на території приватного домоволодіння. Займання вдалося загасити о 20:43 силами кропивницького підрозділу.
Крім того, бійці 1-ої пожежно-рятувальної частини приборкали вогонь на вул. Шульгіних у м. Кропивницький, де горіло 2 м2 сміття в пластиковому контейнері.

О 23:35 стало відомо про пожежу на вул. Миру в с. Черняхівка Соколівської територіальної громади Кропивницького району. У приватному житловому будинку горіло ліжко та домашні речі на площі 3 м2. Пожежу ліквідовано о 00:15 силами особового складу 2-ої пожежно-рятувальної частини.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool