На Кіровоградщині за фактом падіння саморобного мотодельтоплана порушено кримінальну справу

Жовтень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Учора, 1 жовтня, поблизу села Івангород Олександрівського району Кіровоградщини внаслідок падіння мотодельтоплана загинув 31-річний чоловік.

На місце події виїжджали Знам”янський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, прокурор району, начальник райвідділу міліції та слідчо-оперативна група.
Виїздом на місце події встановлено, що 31-річний житель м. Знам”янки не маючи свідоцтва пілота здійснював несанкціонований політ на саморобному мотодельтоплані, однак не впорався з керуванням та упав у лісосмугу. У результаті зіткнення із землею мотодельтоплан загорівся.
Наразі встановлено, що літальний пристрій не був зареєстрований у встановленому законом порядку, посвідчення про придатність до польотів на цей мотодельтоплан також не видавалось.
За даним фактом Олександрівським РВ УМВС України в області порушено кримінальну справу за ч.3 ст.281 (порушення правил повітряних польотів) КК України.
Хід розслідування прокуратурою взято на контроль.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool