На Кіровоградщині за добу виникло п`ять пожеж

Жовтень 31, 2022 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 пожеж різного характеру.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 пожеж різного характеру.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 пожеж різного характеру.


30 жовтня о 06:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «Mercedes» по вул. Перша Виставкова м. Кропивницький. Вогнеборці загасили пожежу за чверть на сьому годину ранку.

О 08:30 сталось займання майна на площі 4 кв. м у приватному житловому будинку по вул. Горіхова м. Благовіщенське. До гасіння пожежі залучалися бійці благовіщенського підрозділу та місцева пожежна команда с. Йосипівка. Пожежу було ліквідовано за 20 хвилин.

О 09:28 загорілись дрова в гаражі на відкритій території у с. Созонівка Великосеверинівської громади Кропивницького району. Займання загасили бійці кропивницького підрозділу о 10:34.

О 16:00 по вул. І. Богуна м. Світловодськ виникла пожежа майна у квартирі двоповерхового будинку. Рятувальники приборкали займання на площі 10 кв. м о 17:27.

31 жовтня близько четвертої години ранку загорілась покрівля господарчої будівлі на території приватного домоволодіння по вул. Набережна с. Злинка Новоукраїнського району. Пожежу на площі 6 кв. м загасили бійці місцевого підрозділу спільно з МПК Хлібної бази №78.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool