На Кіровоградщині за добу сталось 18 пожеж

Квітень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

Оперативна інформація щодо пожеж, що стались на Кіровоградщині протягом доби 7-8 квітня

Ситуація з пожежами залишається НЕПРОСТОЮ. Загалом по області сталось 18 пожеж, з них 17 – займання рослинності і сміття. В одному випадку пожежа трави спричинила займання покинутої споруди на відкритій місцевості у с. Велика Андрусівка Великоандрусівської СТГ Олександрійського району.

Крім того, пожежі в екосистемі зафіксовані:

Кропивницький район – м. Кропивницький, вул. Джерельна; вул. Делегатська, біля р. Інгул; вул. Шосейна; Великосеверинівська СТГ, с. Оситняжка; Олександрівська СТГ, смт Олександрівка;

Голованівський район – Вільшанська СТГ, с. Коритно-Забузьке; Благовіщенська МТГ, с. Лозуватка; Новоархангельська СТГ, біля с. Сабове;

Олександрійський район, м. Світловодськ; Світловодська МТГ, смт Власівка; Попельнастівська СТГ, с. Червона Кам’янка; Онуфріївська СТГ, с. Костянтинівка.

Одна пожежа виникла в житловому секторі: у м. Олександрія, вул. Будівельників загорілись речі домашнього вжитку площею близько 5 кв. м в одній із квартир 5-поверхівки.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини – встановлюються.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool