На Кіровоградщині вводячи в оману неповнолітніх, міліціонер «покращував» службові показники

Грудень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградщини виявлено працівника міліції, який шляхом провокації втягував у злочинну діяльність неповнолітніх.

Горе-правоохоронець, під виглядом сприяння боротьбі зі злочинністю, запропонував довірливій неповнолітній з малозабезпеченої сім’ї передати учневі професійно-технічного закладу наркотичні засоби. Не усвідомлюючи наслідки своїх протиправних дій та після запевнень працівника міліції, що її ім’я в даному злочині фігурувати не буде, простодушна дівчина виконала прохання людини в погонах. Останній, з метою поліпшення особистих показників розкриття та профілактики злочинів, пов’язаних з поширенням наркотиків у молодіжному середовищі, спритно «виявив» та легко вилучив дану наркотичну сировину.
На даний час відомості про вчинене працівником правоохоронного органу кримінальне правопорушення зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Винній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.307, ч.3 ст.364, ч.1 ст.365 Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження здійснюється однією з районних прокуратур області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool