На Кіровоградщині встановили особу зловмисника, який викрав паркан

Липень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

37-річний житель Олександрівського району, скориставшись відсутністю господині, проник на територію її дачного будинку та викрав металеву огорожу.

Із відповідною заявою до відділення поліції звернулася 49-річна мешканка одного з сіл.

«Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий за вчинення крадіжок житель району. Викрадений паркан він продав, а виручені кошти витратив на власні потреби. Перевіряється причетність злодія ще до двох фактів вчинення крадіжок», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Олег Чорноморець.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику повідомлення про підозру у вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool