На Кіровоградщині вогнеборці загасили 6 пожеж на відкритих територіях

Вересень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 6 пожеж сухої рослинності.

Так, двічі довелось виїжджати рятувальникам 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка: на пожежу 4 га пожнивних залишків на полі біля с. Яківці та 10 м2 сміття і сухої трави на вул. В.Голого у районному центрі.

Вогнеборці 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ загасили пожежу 25 м2 сухої трави на 15-му кілометрі узбіччя автодороги Благовіщенське–Миколаїв, а бійці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска - 100 м2 сухої рослинності на вул. Містечковій у районному центрі. Пожежу 200 м2 сухої трави на відкритій території біля с. Рівне Новоукраїнського району загасили рятувальники 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка, а вогнеборці обласного центру виїжджали на гасіння 5 м2 сміття та гілля на території приватного домоволодіння на вул. Шахтарській у Кропивницькому.

Шановні громадяни! Закликаємо до обережності з вогнем! У суху теплу погоду вогонь на відкритих територіях спалахує миттєво від найменшої іскри і швидко поширюється на великі території, завдаючи великих збитків довкіллю та шкоди людському здоров’ю.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool