На Кіровоградщині вкрали оленів

Серпень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

У Голованівську чоловік на одному з місцевих ринків відкрито викрав з вітрини торгівельної точки виріб для садового декору. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

До райвідділу міліції звернувся 36-річний підприємець і повідомив, що його щойно пограбували. Як розповів потерпілий, один з відвідувачів довго роздивлявся товари, що були на вітрині, цікавився їх вартістю. Дочекавшись, коли до торгівельної точки підійшов ще один покупець і почав вибирати потрібну річ, зловмисник схопив фігурку двох оленів, вартістю більше 300 гривень, та почав тікати. Почувши крик продавця декілька людей спробували наздогнати зловмисника, а власник закладу зателефонував до міліції. Невдовзі грабіжника було затримано. Ним виявися 32-річний непрацюючий місцевий житель. Чоловік, який нещодавно через свою пристрасть до алкоголю залишився без родини, вирішив таким чином покращати своє матеріальне становище.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» - розповідає начальник Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Головань. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Товар повернуто підприємцю
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool