На Кіровоградщині визначено переможців конкурсу «Податки очима дітей - 2012»

Травень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

Одним із пріоритетів у діяльності податкової служби є робота з молоддю, стратегічна мета якої – формування у молодого покоління податкової культури. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Для її досягнення вже багато років поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей", другий етап якого підійшов до завершення. В ДПА у Кіровоградській області журі, яке складається із визнаних в Україні мистецтвознавців та культурологів, виявило переможців чергового творчого змагання.

У віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Художні твори” І місце обійняла Владислава Швецова (м. Олександрія), ІІ – Дарина Канюка (м. Бобринець), ІІІ – Артем Бенько (м. Світловодськ). У віковій категорії від 12 до 15 років за цим же напрямом переможцем визнано Давида Рака (м. Олександрія), ІІ місце зайняла Єлизавета Бутова (м. Олександрія), ІІІ – Тетяна Романюк (с. Велика Андрусівка, Світловодський район).
За напрямом „Твори декоративно-прикладного мистецтва” у віковій категорії від 9 до 11 років кращим визнано Олега Должанського (смт Петрове), на ІІ місці – Андрій Ломака (с. Покровка, Кіровоградський район), на ІІІ-му – Юлія Кожан (м. Олександрія). У віковій категорії від 12 до 15 років цього таки напряму І місце зайняла Тетяна Малета (м. Олександрія), ІІ – Анастасія Золотіна (с. Велика Северинка, Кіровоградський район), ІІІ – Анастасія Чередніченко (м. Новоукраїнка).
За напрямом „Літературні твори” у віковій категорії від 9 до 11 років переможцем стала Діана Рудь (м. Новоукраїнка), ІІ місце зайняв Микола Васильєв (м. Мала Виска), ІІІ-е – Ігор Громиш (с. Липняжка, Добровеличківський район). У віковій категорії від 12 до 15 років кращою визнано Єлизавету Орел (м. Світловодськ), на ІІ та ІІІ місцях – Вікторія Мєліхова та Тетяна Веровенко (м. Помічна, Добровеличківський район).
Твори переможців другого етапу будуть направлені до м. Києва для участі у Всеукраїнському конкурсі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool