На Кіровоградщині виявлено порушення чинного законодавства в роботі ізолятора тимчасового тримання райвідділу міліції

Січень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Прокуратурою Долинського району проведено перевірку в сфері правозахисної діяльності щодо захисту конституційних прав і свобод громадян. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Зокрема, виявлено окремі порушення чинного законодавства в роботі ізолятора тимчасового тримання Долинського РВ УМВС України. Вони стосуються відсутності належного обладнання й використання не за призначенням службових приміщень, невідповідності нормам освітлення в камерах утримання арештованих та затриманих, а також недоліків у функціонуванні санітарної частини ІТТ.
Крім того, встановлено порушення Закону України «Про міліцію» та Кримінально-виконавчого кодексу, пов’язані з відсутністю з боку міліції індивідуально-профілактичної роботи із засудженими, звільненими від відбування покарання з випробовуванням за місцем проживання. Це веде до вчинення останніми повторних злочинів.
На вказані порушення прокуратурою району внесено подання до Долинського РВ УМВС України в області.
Наразі документ прокурорського реагування перебуває на розгляді.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool