На Кіровоградщині виявлено більше 200 порушень адміністративного законодавства

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 563 | Коментарі: 0

Протягом серпня на території області поліцейськими спільно з працівниками підрозділів Державної міграційної служби та органів місцевого самоврядування проведено практичний етап профілактичних заходів, спрямованих на протидію порушень законодавства у міграційній сфері.

У результаті відпрацювання виявлено 38 нелегальних мігрантів, стосовно 30 – прийнято рішення про примусове повернення.

Також у рамках вжитих заходів було викрито 87 порушень адміністративного законодавства за участю іноземців. Виявлено 117 осіб, які порушили законодавство про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Зокрема, 89 адміністративних протоколів складено за ст. 203 КУпАП (порушення правил іноземцями та особами без громадянства перебування в Україні) та 28 – за ст. 205 КУпАП (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства).
Із осіб, які вчинили порушення, стягнуто штрафів на майже 127 тисяч гривень.

За матеріалами
управління організаційно-аналітичного
забезпечення та оперативного реагування
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool