На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

Січень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 6 пожеж різного характеру.

 Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 6 пожеж різного характеру.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 6 пожеж різного характеру.


Так, 13 січня о 16:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гагаріна с. Мар’янівка Мар’янівської СТГ. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 10 м2 домашніх речей в житловому будинку. Пожежу було ліквідовано о 18:38 бійцями маловисківської пожежно-рятувальної частини.

 О 18:00 виникла пожежа 15 м2 прибудови до житлового будинку на вул:. Залізничній м. Олександрії, яке о 18:29 ліквідували вогнеборці 11-ї пожежно-рятувальної частини.

Біля с. Головківка Олександрійської МТГ о 18:20 виникло займання 300 м2 сухої трави та очерету на відкритій території, яке приборкали бійці 8-ї пожежно-рятувальної частини.

О 21:20 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Бережинській обласного центру. Там загорілось 2 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 22:23 кропивницькі рятувальники ліквідували пожежу.

Вже 14 січня кропивницькі вогнеборці о 04:35 залучались на гасіння пожежі в квартирі на 5-му поверху дев'ятиповерхового житлового будинку по вул. Попова обласного центру, яке о 05:30 було ліквідоване.

О 05:21 виникла пожежа 35 м2 двох гаражів розташованих на прибудинковій території та автомобіля ВАЗ 2106 на вул. Гагаріна м. Благовіщенське, яке о 07:42 ліквідували спільними зусиллями бійці 26-ї пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда с. Йосипівка.
Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool