На Кіровоградщині виготовляли та розповсюджували опій

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Ними виявилися троє жителів селища Олександрівки, що на Кіровоградщині, віком 35, 41 та 42 роки.

За місцем проживання підозрюваних правоохоронці вилучили посуд і пристрої для виготовлення наркотичного засобу та 30 мл готового зілля, а на присадибній ділянці - понад 300 нарковмісних рослин.
Двоє з трьох підозрюваних перебували у родинних зв’язках. Правоохоронці задокументували злочинну діяльність подружжя у ході кількох оперативних закупок. Допомагав підприємливим жителям районного центру виготовляти опій їх знайомий.
Під час проведення обшуку у помешканнях зловмисників працівники міліції виявили металевий прес, посуд, макову соломку вагою близько 150 г, розфасовану у поліпропіленові пакети, 30 мл опію, близько 100 мл прекурсору, ампули з речовиною прозорого кольору, а також бинти, шприци та пляшки з нашаруваннями речовини коричневого кольору та понад 1450 гривень.
Крім того, на присадибній ділянці подружжя було виявлено незаконні посіви маку у загальній кількості 315 рослин.
Вилучені речовини, пристрої та рослини направлено для дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
Від продажу готового зілля зловмисники могли б отримати прибуток у сумі близько 9 тисяч гривень. Та їх планам завадили правоохоронці.
Відносно вказаних осіб відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в області Руслан Нагорний. – Стосовно однієї особи наразі обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.
Слідство триває.
Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння низки інших злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool