На Кіровоградщині відкрито ще два класи безпеки (ФОТО)

Травень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 травня, у двох громадах на Кіровоградщині навчальні заклади урочисто відкрили Класи безпеки.

На Кіровоградщині відкрито ще два класи безпеки

На Кіровоградщині відкрито ще два класи безпеки

На Кіровоградщині відкрито ще два класи безпеки

На Кіровоградщині відкрито ще два класи безпеки


Торговицький ліцей ім. Є.Ф. Маланюка Новоархангельської селищної ради Голованівського району та Світловодський ліцей №3 «Лінгвіст» поспішали з відкриттям, аби встигнути це зробити ще цього навчального року. Приміщення класів облаштовані за усіма нормами та вимогами, де у чотирьох локаціях розміщено навчальні зони з основ пожежної, мінної безпеки, дорожнього руху та надання домедичної допомоги.

Урочисте відкриття відбулося, звісно ж, за участі рятувальників, які долучалися до створення освітнього простору безпекового спрямування на усіх етапах.

Під час заняття пригадали трикутник пожежі та засоби пожежогасіння. У ситуаційних іграх діти дізнавалися що і чим гасити, а чого в жодному разі не слід робити та як уберегтися від вогняного лиха. А ще - вчилися захищатися від небезпек воєнного часу, зокрема, як розпізнати вибухонебезпечні предмети та опрацьовували алгоритм дій у разі їх знаходження.

Напередодні останнього дзвоника не зайвим було нагадати юним шукачам пригод і про правила поведінки на воді та заходи під час відпочинку.

Крім того, учням вдалося попрактикуватися у наданні домедичної допомоги постраждалим при травмах та інших ураженнях.

Так, озброєні міцними знаннями проти небезпек, прямують школярі на літній відпочинок.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool