На Кіровоградщині відкриті близько 120 вакансій для лікарів

Серпень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у лікарях різної спеціалізації.

Сьогодні медичні заклади області потребують 112 лікарів. Це такі посади: лікар з ультразвукової діагностики, лікар загальної практики – сімейний лікар, лікар-офтальмолог, лікар-терапевт, лікар-кардіолог, лікар-інфекціоніст та ін. 

Своїм працівникам медичні заклади Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн) до 14 169 гривень.
Серед вакансій, які пропонують роботодавці, 2 вакансії передбачають можливість роботи за сумісництвом. Це такі посади: лікар-педіатр, лікар-терапевт (Маловисківський район).

Крім того, у базі вакансій обласного центру зайнятості наявні 50 вакансій з наданням житла.
Також фахівців потребують роботодавці у Благовіщенському, Бобринецькому, Вільшанському, Голованівському, Гайворонському, Добровеличківському, Долинському, Знам’янському, Компаніївському, Кропивницькому, Маловисківському, Новоукраїнському, Олександрійському, Олександрівському, Петрівському та Світловодському районах Кіровоградщини.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool