На Кіровоградщині відбулось спільне навчання щодо ліквідації наслідків ДТП

Серпень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

14 серпня з метою відпрацювання належної взаємодії служб швидкого реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із ліквідацією наслідків дорожньо-транспортних пригод, у смт Олександрівці відбулись спільні спеціальні навчання за участю місцевих підрозділів Управління ДСНС в області та Національної поліції Кіровоградської області.

Дані навчання відбулись на виконання рішення наради МВС України «Про резонансні дорожньо-транспортні пригоди за участю маршрутних мікроавтобусів у Миколаївській та Житомирській областях та вжиття невідкладних заходів щодо посилення безпеки дорожнього руху на автошляхах держави» від 21.07.2018 № 8.

Відповідно до тактичного задуму, під час руху на автодорозі легковий автомобіль перекинувся та зайнявся. Завдання пожежно-рятувального підрозділу – ліквідація осередку займання, деблокування умовно потерпілого з понівеченого авто та подальша передача пораненого медичним працівникам.

На Кіровоградщині відбулось спільне навчання щодо ліквідації наслідків ДТП

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool