На Кіровоградщині вчителі ліцею напекли 45 тисяч пиріжків для захисників

Березень 26, 2022 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Вчителі Піщанобрідського професійного аграрного ліцею Кіровоградської обласної ради з початку вторгнення росії щодня печуть по півтори тисячі пиріжків і рогаликів для захисників.

За 30 днів - це вже 45 тисяч. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 25 березня.

«45 тисяч пиріжків і рогаликів від початку війни напекли вчителі Піщанобрідського професійного аграрного ліцею обласної ради для наших захисників. Люди несуть начинку, а місцеві фермери дають борошно. Директор ліцею Тетяна Ліщенюк каже, денна норма – півтори тисячі. Випічку скеровують на волонтерські центри, а ті – в тому числі на передову», – розповів Сергій Шульга.

Голова обласної ради додав, освітній процес не припиняється. Поки одні вчителі дають онлайн уроки, інші – готують випічку.

Як зазначалося, Кіровоградський обласний академічний театр ляльок започаткував щоденні безкоштовні покази-сюрпризи вистав для дітей-переселенців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool