На Кіровоградщині вбили жінку

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

За попередніми даними, у ході сварки двоє чоловіків завдали потерпілій тілесних ушкоджень, які виявилися для неї несумісними з життям. За скоєне особам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі.

До Долинського відділу поліції надійшло повідомлення сільського голови одного з населених пунктів про виявлення тіла жінки без ознак життя.

Поліцейські прибули на місце події та встановили особу потерпілої. Нею виявилася 36-річна місцева жителька.
У ході проведення першочергових заходів оперативники вийшли на слід двох односельців, 25 та 26 років, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Попередньо встановлено, що чоловіки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили жінку під час сварки. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла на місці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Долинського відділу
поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool