На Кіровоградщині в районах знову відбувся рейд

Березень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 2314 | Коментарі: 0

22 березня фахівці районних підрозділів пожежно-рятувальної служби області навчали правилам пожежної безпеки мешканців міст Олександрії та Благовіщенського.

Учасники профілактичного відпрацювання робили наголос на небезпеці спалювання сміття під час прибирання на подвір’ї та присадибній ділянці, оскільки це не лише шкодить здоров’ю, але може призвести до пожежі будинку, завдавши значних матеріальних збитків господарям.

Не кажучи вже про те, що, знехтувавши правилами протипожежної безпеки, можна взагалі втратити дім. Також рятувальники нагадали правила безпечного користування газовими та електроприладами, наголосили на недопустимості користування саморобними або несправними приладами, на необхідності регулярної перевірки систем вентиляції у помешканні, справності електромережі.

У процесі роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили серед мешканців районних центрів листівки із застереженнями та правилами безпеки.

На Кіровоградщині в районах знову відбувся рейд

У ДСНС України у Кіровоградській області   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool