На Кіровоградщині в онлайн-режимі освіту здобувають понад 2 тисячі учнів переселенців

Березень 31, 2022 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

На території області в онлайн-режимі навчаються 2062 учні з числа тимчасово переміщених осіб

Про це під час засідання Комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури повідомила очільниця департаменту освіти і науки ОВА Ельза Лещенко.

«Ми працюємо з кожною територіальною громадою щодо юридичної реєстрації кожного учня. Маємо також забезпечити видачу документів 9-класникам, які отримують свідоцтво про базову загальну середню освіту та учням 11-х класів, які отримують свідоцтво про повну загальну середню освіту, яких наразі в області навчається 254 учні. Маємо зробити все, щоб ці учні отримали документи вчасно і вирішували питання щодо подальшого навчання», - наголосила під час спілкування з керівниками територіальних громад Ельза Лещенко.

Також освіту здобувають 74 дитини з особливими освітніми потребами, які проживають на території області. В тому числі - вихованці дитсадків. В онлайн-режимі зараз працюють 7 спецшкіл обласного підпорядкування, де навчаються 609 дітей з особливими освітніми потребами,з них два учня – з числа внутрішньо переміщених. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool