На Кіровоградщині в бальнеологічнїй лікарні працює програма реабілітації військовослужбовців

Квітень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

У санаторії КП Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня Кіровоградської обласної ради військовослужбовці можуть пройти медичну програму короткотермінової реабілітації опорно-рухової та неврологічної систем.

Передбачені програмою заходи мають сприяти відновленню військовослужбовців, які пройшли лікування після поранень, і воїнів, які мають намір використати час у відпустці для покращення здоров'я та самопочуття, компенсувати шкоду, завдану стресом і фізичними навантаженнями, стверджують у закладі.

Програма розрахована на 7 днів, включає огляд і обстеження в лікаря, та низку бальнеологічних процедур, таких як радонові ванни, підводний та "сухий" гідромасаж.

- Комплекс процедур, про які йдеться, сприяє знеболенню, активізує вироблення ендорфінів, зменшує стрес, нормалізує нервову діяльність, стимулює регенеративні процеси, поліпшує рухові функції, кровообіг і транспортування кисню до м'язів, - зазначають у лікарні.

- Усі вони показані зокрема у стресових станах і під час нервових навантажень, за наявності проблем зі сном, підвищеного фізичного напруження.

Також у пакеті - лікування грязями, фізіотерапевтичні процедури, класичний масаж, лікувальна фізкультура і тренажери, прийом фіточаїв і мінеральної води тощо, - повідомили в санаторії.


Довідково:

Комунальне підприємство «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради – багатопрофільний санаторій, який надає послуги з реабілітації та відновлюючого лікування. Здравниця має 55 - річний досвід лікування захворювань та травм опорно-рухового апарату та нервової системи з використанням природної мінеральної радонової води з місцевих джерел. Від 1968 року послугами санаторію скористалося понад 200 тисяч людей. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool