На Кіровоградщині ускладнюється ситуація з захворюваністю дітей на грип та ГРВІ

Січень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області протягом четвертого тижня 2019 року (21-27.01) показник захворюваності не перевищував епідпорогу. 

Однак за інформацією міських, районних управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області в окремих навчальних закладах та класах кількість дітей, що захворіли на грип та ГРВІ, перевищує 50% від загальної кількості учнів.

З метою недопущення поширення захворювання у школах та окремих класах призупинено навчально-виховний процес.
Станом на 30 січня на вимушених канікулах перебувають учні двох класів ЗНЗ №1 та двох класів ЗНЗ «Гармонія» - гімназія ім.Т.Шевченка у м. Кропивницькому, одного класу гімназії - ЗОШ №1 у м. Бобринці. Також навчання призупинено в Онуфріївській ЗОШ. З 31.01 по 01.02 на канікулах перебуватимуть учні Великотроянівської ЗОШ у м. Благовіщенське.

Держпродспоживслужба області акцентує увагу керівників навчальних закладів на необхідності дотримання повітряно-теплового режиму та проведення профілактичних, протиепідемічних, дезінфекційних заходів з метою запобігання виникненню та поширенню захворювань у дитячих колективах. Детальніше про рекомендації можна дізнатися на нашому сайті, перейшовши за посиланням.

Інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool