На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 2 загоряння

Жовтень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 612 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники здійснили 2 виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 30 жовтня о 05:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Перемоги с. Андріївка Новомиргородського району.

Як з’ясувалось, горить 36 м2 покрівлі господарчої споруди та 1,2 т соломи на території приватного домоволодіння. О 05:56 пожежу було локалізовано та о 09:17 – ліквідовано. До гасіння було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород.

 О 17:20 виникла пожежа на вул. Гагаріна с. Солгутове Гайворонського району. Там горіло 2 м2 перекриття даху житлового будинку. Силами рятувальників 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон о 18:06 пожежу було локалізовано та о 18:13 – ліквідовано.
 В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж вставновлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool