На Кіровоградщині у церквах проводять рейди

Квітень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

У період відзначення релігійних свят рятувальники активізують профілактичну роботу серед служителів культових споруд з метою попередження пожеж, які можуть завдати значних збитків та призвести до загибелі великої кількості людей під час масових богослужінь.

Зокрема перед Великоднем фахівці пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС у Кіровоградській області посилили перевірки релігійних об’єктів.

Так, наразі у всіх православних соборах, церквах, каплицях проводяться інструктажі зі служителями цих об’єктів щодо правил безпеки у культових будівлях під час масових релігійних заходів.
Сьогодні, 23 квітня відповідна робота проведена у Бобринецькому, Устинівському, Долинському районах.
Рятувальники перевіряють дотримання протипожежного режиму у приміщеннях та на прилеглій території. Особливу увагу звертають на дотримання правил експлуатації пристроїв із застосуванням відкритого вогню – засобів культового призначення для освітлення приміщень та атрибутики релігійних обрядів, у яких використання відкритого вогню зумовлено специфікою ритуалів (лампади, свічки, підсвічники, факели, кадила), які найчастіше стають причиною займань. Крім того, рятувальники перевіряють стан евакуаційних шляхів та наявність придатних до застосування вогнегасників.

Кіровоградщина, церквах, проводять рейди,

Також служителям культових споруд вручаються листівки із правилами пожежної безпеки під час масових заходів.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool