На Кіровоградщині у селищі Смоліне провели рейд (ФОТО)

Листопад 09, 2023 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Фахівці Головного управління та Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед жителів селища міського типу Смоліне.

Насамперед рятувальники закликали громадян дослухатись до порад щодо забезпечення безпечного перебігу опалювального сезону, адже саме у цей період зростає небезпека виникнення пожеж у оселях.

Це пов’язано з тим, що люди використовують несправні або саморобні прилади для обігріву приміщень, не перевіряють справність електромережі, залишають без нагляду розтоплені грубки, не запрошують фахівців зробити сервісний огляд газових котлів, колонок тощо.

На Кіровоградщині у селищі Смоліне провели рейд

На Кіровоградщині у селищі Смоліне провели рейд

На Кіровоградщині у селищі Смоліне провели рейд

Якщо громадяни користуються електричними обігрівачами, це створює додаткове навантаження на домашню електромережу і може призвести до короткого замикання з послідуючим горінням. Тому надзвичайники наголошували, що кожен повинен бути відповідальним за безпеку у себе вдома.

Також громадянам нагадали алгоритм дій під час сигналу повітряної тривоги та застерегли від необережного поводження з боєприпасами та їх небезпечними уламками, які можуть здетонувати.

У разі будь-якої надзвичайної ситуації рятувальники радили телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool